In- en Verkoop

Nieuwste modellen

Een nieuwe scooter of motor kunnen we perfect aan u leveren, zonder meerprijs en met de volledige fabrieksgarantie. Bovendien leveren we altijd af met een afleverbeurt en een volle brandstoftank. De eerste servicebeurt bij 500km is bovendien gratis. Elke merk of type dat voor de Nederlandse markt is goedgekeurd leveren we op aanvraag.

Verkoop

Ook hebben we altijd een ruim assortiment gebruikte scooters en motoren. Deze voertuigen zijn uitvoerig door ons gecheckt en worden afgeleverd met een controlebeurt. Voertuigen tot 4 jaren oud hebben standaard 3 maanden garantie. Tegen een bescheiden meerprijs kunt u de garantie verlengen tot 12 maanden.

Wij verkopen:

Kymco
Sym
Vespa
Yamaha
Aprillia
Turbho
Btc
Agm
Riva
Retro Scooters
Enz

Inkoop/inruil

Heeft u een scooter of motor in te ruilen? Misschien wilt u niet inruilen maar is uw voertuig overcompleet. Of heeft u elders een ander voertuig gezien en kunt u daar niet inruilen. (Bijvoorbeeld online of bij een zaak die weinig voor uw voertuig teruggeeft...) Bij ons krijgt u altijd een eerlijke prijs.

Speurservice!

Zoekt u een specifieke scooter of motor.
Wij zoeken voor U de motor of scooter naar Uw wens.
Uiteraard leveren we uw nieuwe scooter of motor altijd met een uitgebreide controle en servicebeurt, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop.